Over ons

Wij brengen risico's in kaart.

 

B.E. Inspecties staat bekend als een toonaangevend en onafhankelijk inspectiebedrijf op het gebied van brandveiligheid. Onder leiding van directeur Benito Hardy en gesteund door een team van toegewijde medewerkers heeft het bedrijf zich gevestigd als een betrouwbare partner in de inspectiebranche.

BE Inspecties opereert als een Type A inspectie-instelling en houdt zich aan de strikte normen van de NEN-EN-ISO-IEC 17020:2012. Hierdoor wordt gewaarborgd dat de inspectieactiviteiten deskundig, onafhankelijk en onpartijdig worden uitgevoerd. Het is van cruciaal belang voor BE Inspecties om elke schijn van belangenverstrengeling te vermijden. Daarom zijn er geen partijen betrokken bij het eigendom of het bestuur van BE Inspecties die mogelijk een belang hebben bij de te inspecteren brandbeveiligingssystemen. Verder voert BE Inspecties inspecties uit voor derden en heeft het geen betrokkenheid bij het ontwerp, de productie, de levering, de installatie, het gebruik of het onderhoud van brandbeveiligingssystemen in algemene zin (ILAC-P15).

Met een team van vakbekwame inspecteurs bestrijkt BE Inspecties heel Nederland. Deze uitgebreide expertise en nationale dekking stellen het bedrijf in staat om te voldoen aan de specifieke behoeften van klanten, ongeacht hun locatie.

Wilt u de brandveiligheid van uw bedrijf optimaliseren? BE Inspecties is uw ideale partner voor het uitvoeren van inspecties aan brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties. Het bedrijf gaat verder dan alleen technische inspecties; het beoordeelt ook de bijbehorende bouwkundige en organisatorische maatregelen om een holistische benadering van brandveiligheid te garanderen.

BE Inspecties onderscheidt zich in de markt niet alleen door haar technische expertise, maar ook door de diepgaande kennis en ervaring die het team inbrengt. Of het nu gaat om een eenvoudige inspectie of een complex project, het team van BE Inspecties is uitgerust om elke uitdaging aan te gaan en klanten te voorzien van gedetailleerde en nauwkeurige rapporten.

Ons Team

Benito Hardy (directeur), Deborah Hardy (administratie), Adrie Vermeulen (inspecteur), Peter Gielens (inspecteur), Jordie Kemme (inspecteur), Rudo van der Meer (inspecteur), Leo Verbraak (inspecteur) en John Braal (inspecteur)

Vacatures

B.E. Inspecties, een vooraanstaand bedrijf in de inspectiebranche, is op zoek naar gedreven en deskundige professionals om ons team te versterken. Wij streven ernaar om onze klanten de hoogste kwaliteit dienstverlening te bieden, en zijn daarom op zoek naar kandidaten die onze passie voor excellentie delen.

Wij zoeken:

  • Inspecteur brandmeld-en ontruimingsalarminstallaties
  • Inspecteur sprinklerinstallaties
  • Bekijk de details en solliciteer nu op www.beinspecties.nl/vacatures

    Offerte Aanvragen