Over ons

Wij brengen risico's in kaart.

B.E. Inspecties voert haar inspectieactiviteiten deskundig, onafhankelijk en onpartijdig uit en opereert als een Type A inspectie-instelling. Er zijn geen partijen betrokken bij het eigendom of het bestuur van B.E. Inspecties die mogelijk een belang hebben bij de te inspecteren brandbeveiligingssystemen die door B.E. Inspecties worden geïnspecteerd. B.E. Inspecties voert inspecties uit voor derden en is niet betrokken bij het ontwerp, de productie, de levering, de installatie, het gebruik of het onderhoud van brandbeveiligingssystemen in algemene zin (ILAC-P15).

Wilt u de brandveiligheid van uw bedrijf optimaliseren dan is B.E. Inspecties uw partner voor het uitvoeren van inspecties aan brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties. ​ B.E. Inspecties inspecteert de beveiligingsinstallaties en de daarbij behorende bouwkundige en organisatorische maatregelen.

B.E. Inspecties heeft veel ervaring op het gebied van brandveiligheid en het uitvoeren van diverse inspecties.

Uniek in de inspectiebranche is de enorme expertise die bij B.E. Inspecties aanwezig is op alle mogelijke werkterreinen en die​ afgestemd zijn op uw specifieke wensen.

Het team

Benito Hardy

Eigenaar/Inspecteur Brandveiligheid

Nico Bijlhouwer

Manager

Adrie Vermeulen

Inspecteur brandveiligheid

Peter Gielens

Inspecteur brandveiligheid

Jos Wolters

Inspecteur brandveiligheid

Özkan Çiçek

Inspecteur brandveiligheid

Rudo van der Meer

Inspecteur brandveiligheid

Hedwig Gielens

Administratieve ondersteuning

Plan online een afspraak in

Achterhaal wat wij voor u kunnen betekenen.