Over ons

Wij brengen risico's in kaart.

BE Inspecties voert haar inspectieactiviteiten deskundig, onafhankelijk en onpartijdig uit en opereert als een Type A inspectie-instelling. Er zijn geen partijen betrokken bij het eigendom of het bestuur van BE Inspecties die mogelijk een belang hebben bij de te inspecteren brandbeveiligingssystemen die door BE Inspecties worden geïnspecteerd. BE Inspecties voert inspecties uit voor derden en is niet betrokken bij het ontwerp, de productie, de levering, de installatie, het gebruik of het onderhoud van brandbeveiligingssystemen in algemene zin (ILAC-P15).

Wilt u de brandveiligheid van uw bedrijf optimaliseren dan is BE Inspecties uw partner voor het uitvoeren van inspecties aan brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties. ​ BE Inspecties inspecteert de beveiligingsinstallaties en de daarbij behorende bouwkundige en organisatorische maatregelen.

BE Inspecties heeft veel ervaring op het gebied van brandveiligheid en het uitvoeren van diverse inspecties.

Uniek in de inspectiebranche is de enorme expertise die bij BE Inspecties aanwezig is op alle mogelijke werkterreinen en die​ afgestemd zijn op uw specifieke wensen.