Over ons

Wij brengen risico's in kaart.

De regels en het toezicht op naleving van de regels zijn de laatste jaren verder aangescherpt (Bouwbesluit 2012). Brandveiligheid is een zeer belangrijk aspect. Zo heeft de overheid voor de meeste installaties brandveiligheid-voorwaarden gesteld voor het verlenen van een bouw- of milieuvergunning. Voor installaties die worden aangebracht op wens van een gebruiker/eigenaar worden door verzekeraars brandveiligheid voorwaarden gesteld als onderdeel van een verzekeringscontract.

Wilt u de brandveiligheid van uw bedrijf optimaliseren dan is B.E. Brandveiligheid Inspecties BV uw partner voor uitvoeren van de inspectie aan brandmeld-ontruimingsalarminstallaties. ​ B.E. Brandveiligheid Inspecties BV inspecteert alle beveiligingsinstallaties en de daarbij behorende bouwkundige en organisatorische maatregelen.

B.E. Brandveiligheid Inspecties BV heeft veel ervaring op het gebied van brandveiligheid en het uitvoeren van diverse inspecties.

Uniek in de inspectiebranche is de enorme expertise die bij B.E. Brandveiligheid Inspecties BV aanwezig is op alle mogelijke werkterreinen en die​ afgestemd is op uw specifieke wensen.

Plan online een afspraak in

Achterhaal wat wij voor u kunnen betekenen.