Uw feedback is waardevol voor B.E. Inspecties!

Bij B.E. Inspecties zetten we ons in voor uitmuntendheid in alles wat we doen. Eén van de manieren waarop we continu streven naar verbetering is door naar u, onze gewaardeerde klanten, te luisteren. We willen graag weten hoe uw ervaring was met onze inspectiediensten, zodat we kunnen blijven groeien en voldoen aan uw verwachtingen.

Dit formulier is uw kans om uw stem te laten horen. Het geeft u de gelegenheid om te delen wat goed ging en waar er wellicht ruimte is voor verbetering. Het invullen neemt slechts enkele minuten van uw tijd in beslag, maar de impact ervan kan langdurig zijn voor zowel onze organisatie als voor de vele klanten die we in de toekomst bedienen.

We nodigen u van harte uit om uw ervaringen en feedback met ons te delen. Samen bouwen we aan betere dienstverlening en een veiligere omgeving.

  B.E. Inspecties: Uw mening telt!  Uw feedback is waardevol voor B.E. Inspecties!

  Vul alstublieft de onderstaande vragen in. Alle velden zijn verplicht, behalve het veld voor suggesties en opmerkingen.  Zeer tevredenTevredenNeutraalOntevredenZeer ontevreden  UitstekendGoedGemiddeldSlechtZeer slecht  Zeer duidelijkDuidelijkNeutraalOnduidelijkZeer onduidelijk  Ja, precies op tijdJa, maar met een kleine vertragingNee, er was een significante vertraging  Ja, absoluutGrotendeelsNeutraalGedeeltelijkNee, veel aspecten werden overgeslagen  Zeer tevredenTevredenNeutraalOntevredenZeer ontevreden  Zeer snelSnelGemiddeldLangzaamZeer langzaam  Zeker welWaarschijnlijk welNeutraalWaarschijnlijk nietZeker niet